Резервация

Ефект Бутик Вила Азура - (Adults only)

Обща Информация

Хотели Ефект

Удобства & Факти

  • 4 Стаи
  • 1 Сграда(и)
  • 2 Етажа

Паркинг

  • Частен паркинг на територията на вилата е наличен само от ноември до март. От април до октомври паркирането е възможно само на обществен паркинг с/у доп. заплащане.

Домашни любимци

  • Не се допускат домашни любимци

Стаи за инвалиди

Не

Ефект Бутик Вила Азура - (Adults only)

Eфект Бутик Вила Азура - (Аdults only) е малък бутиков хотел, в който можете да усетите духа и великолепието на Несебър – един от най-старите европейски градове, богат на архитектурни паметници от Античността, включен в Списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Eфект Eфект Бутик Вила Азура - (Аdults only) е подходящ за гости, търсещи спокойствие, семейна почивка или са пътуващи по бизнес. Сградата е на два етажа, изградена от камък и дърво. Тя има голямо културно-историческо значение, напълно реновирана по проект на дирекция Паметници на културата. Хотелът разполага с 3 двойни и 1 тройна стая, всяка от които се отличава със свой собствен дизайн и атмосфера. Стаите предлагат достатъчно удобства за приятен престой и качествена почивка. На рецепция през деня ви очаква нашият домакин, а през останалото време можете да се свържете с него по телефон. На разположение на нашите гости са уютен лоби бар и кокетен двор, където можете да се насладите на желаната от вас напитка.


Локация

Eфект Бутик Вила Азура - (Adults only) се намира само на минута от плажа, в източната част на полуострова, в сърцето красивия Стар Несебър.

Престоят с автомобили през летния сезон до Ефект Вила Азура е ограничен, тъй като се намира в Старинния град.

Подходящ за

Лятна ваканция, Плаж, Изглед Море, Места

Отворен през

01. април - 30. септември